Vind billetter

- til Lilla Lykkesæder i Telia Parken

Reserveret


Dig

Reserveret


Din ven

Praktiske detaljer
Konkurrencebetingelser

Deltagelse:

Under hver konkurrence fremgår slut tidspunktet for deltagelse samt dato og tidspunkt hvor vindere trækkes. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være fyldt 18 år for at deltage og være bosat i Danmark. Telia ansatte og deres familier kan ikke deltage.

Vindere og præmier:

Vi udlodder et antal billetter til den nævnte kamp i hver konkurrence, og du kan se på den enkelte konkurrence hvor mange. Vinderne trækkes via lodtrækning når konkurrencen er slut – og billetterne sendes som PDF til den mailadresse de har tilmeldt sig med.

Billetterne kan ikke byttes til kontanter eller andre billetter og præmier. Telia påtager sig intet ansvar for præmien – eksempelvis ved aflyste kampe.

Udbyder af konkurrencen er:

Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S
Tlf.:82 33 70 00

Brug af persondata:

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt i forbindelse med afvikling af præmier.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil være tilgængelige for Telia, som udbyder af konkurrencen, og NetBooster, som håndterer konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Desuden:

Telia er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har Telia ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke længere lyst til at være med i Lilla Lykkesæder – hvordan melder jeg mig ud?
I de mails vi sender er der i bunden et link som du kan klikke på for at afmelde dig. Vi sender dig ikke flere mails efter at du har afmeldt dig. Skulle du fortryde kan du når som helst tilmelde dig igen.

Jeg har vundet billetter men er blevet forhindret i at deltage – hvad gør jeg så?
Billetterne er ikke personlige, så du kan give billetterne til en du kender. Det vigtigste for os er bare at nogen får glæde af billetterne.

Kan jeg bytte billetterne til en anden kamp?
Nej det er ikke muligt.

Kan jeg bytte billetterne så jeg kommer til at side på udebaneholdets (eller en anden) tribune?
Nej det er ikke muligt.

Kan jeg købe ekstra billetter da vi er flere der gerne vil derind sammen?
Det er desværre ikke muligt. Dels kan vi ikke sælge billetter og dels er alle billetterne der udloddes i forbindelse med Lilla Lykkesæder til pladser der er samlet – så der er ingen ledige pladser i nærheden.

Hvordan får man sine billetter?
Vinderne trækkes automatisk og billetterne sendes i en PDF fil til den mailadresse man har deltaget med.

Hvorfor skal jeg ind og tilmelde mig hver enkelt kamp/konkurrence – kan I ikke bare trække lod blandt alle tilmeldte?
Det har vi overvejet, men det er langt fra alle der kan – eller har lyst til - at komme med til alle kampene.
Så ved at bede jer tilmelde jer hver gang, sikrer vi bedre vinderchancer blandt dem der kan komme og har interesse for at se kampene.